Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Hardware -verwerkingsaccessoires worden meer gebruikt waarin machines?

Tijd vrijgeven: 2023-06-14 10:56:02   Hits: 11

Hardware -verwerking accessoires worden meer gebruikt in welke machines? , vergelijkbaar met kranen, of vorkheftrucks, of kranen, of sommige van de gouden sloten in het leven, sleutels, locomotiefonderhoudsonderdelen, deze ah, kunnen worden toegepast, dit is één punt,nu de specificaties van hardwareverwerking en verwerkingsmaterialen zijn Anders is de verwerkingsgrootte ook verschillend volgens de behoeften van klanten.




(1) Bij het ontwerpen van de structurele vorm van de onderdelen worden het uiterlijk en de combinatie van de complexe en redelijke structuur gebruikt, en het aantal verwerkingsoppervlakken en het verwerkingsgebied worden zoveel mogelijk geminimaliseerd.




(2) Kies een redelijke methode voor lege voorbereiding in machineproductie, die indirect kan Breng profielen aan, gieten, smeden, stempelen en lassen. De keuze van blanco is gerelateerd aan de gedetailleerde technische voorwaarden voor consumenten en hangt in het algemeen af ​​van de verbruiksbatch, de gegevensfunctie en verwerkingsvermogen.


\



(3) De vereisten van metaalstempelsvormingfunctie, om de voortgang van de stempeling van de stempeling en de kwaliteit van onderdelen te vergemakkelijken, moeten de gegevens een goede plasticiteit hebben, kleine opbrengst, kleine opbrengst, kleine opbrengst, kleine opbrengst, kleine opbrengst, kleine opbrengst verhouding, grote plaatdikte directiviteitscoëfficiënt, kleine plaat drie
dimensionale directiviteitscoëfficiënt en kleine verhouding van de vloeigrens en elastische modulus van de gegevens. Het scheidingsproces vereist geen gegevens met grote plasticiteit, maar gegevens met een bepaalde plasticiteit.


-



(4) regels voor de juiste productienauwkeurigheid en oppervlakteruwheid. De kosten van metalen stempelen worden toegevoegd met de voortgang van denauwkeurigheid, vooral in het geval van hogenauwkeurigheid, deze toevoeging is uiterst duidelijk. Daarom mag een hoge precisieniet zonder voldoende bewijs wordennagestreefd. Op dezelfde manier moet de oppervlakteruwheid van metalen stempelende onderdelen ook gebaseerd zijn op de praktische behoeften van het uiterlijk om passende regels te maken.



Gerelateerd nieuws

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Alle rechten voorbehouden.